رنگ عایق گرمایی
رنگ عایق گرمائی را به عنوان یک تکنولوژی ناسا می توان پذیرفت. قالب های بیرونی شاتل های فضایی ناسا به وسیله بلوک های سرامیکی وکیوم شده از هوا تشکیل شده است . این بلوک ها تحمل شاتل ها را در اختلاف دمای موجود در فضا (-۸۰ الی +۱۰۰۰ درجه سانتی گراد)ممکن می سازند . بلوک های سرامیکی اعمال شده روی این سطوح ، فشرده و در اندازه های میکرو کوچک شده اند بطویکه قابل استفاده در صنعت رنگ سازی باشند و این برای ما صرفه جویی انرژی گرمائی را فراهم می کند.
رنگ عایق گرمائی در دنیا یک نو آوری می باشد.
همانطور که می دانید حدود ۱۰ سال پیش رنگ های سلیکوندار وارد بازار شده و مدروز شدند. در نمای بیرون و داخل ، رنگ های آکرولیک و سلیکونی در بازارهای جهانی به سرعت جای خود را گرفت.اما یکی از این محصولاتی که دارای ظاهری زیبا و قابلیت شستشو، و دارای خواص عایق رطوبتی بوده، در سطح بیرونش بازده دیگری نیز وجود دارد به خصوص که در کشور ما رنگ جهت فراهم کردن تمییزی برای سطح اعمال می شود، اما گرمایش زمین ( بالا رفتن دمای هوا درسطح زمین) و آمدن گرما ی هوا همراه آن و مسئله هزینه هایش سبب به وجود آمدن کشفیات جدید در دنیا شد . بخصوص در کشور مان مخارج و هزینه های صرف شده برای گاز طبیعی جهت گرمایش هر روز در حال افزایش می باشد . و در فصول گرم ، همه ما در حال رودرو شدن با قبض های برق مصرفی برای سرمایش هستیم.
نقاشی ساختمان
با آخرین تکنولوژی نانو عایق در ساختمانتان ؛
سقف/ بام ۵۰% ؛ تنها سیستم عایقی می باشد که در طول روز مانع از گرم شدن ساختمان از بام و سقف توسط خورشید ، و در طول ماههای سرد زمستان نیز، مانع از سرما و رطوبت می شود . هرچقدر اشعه های آفتاب در فضا به صورت عمودی می تابند بیشتر انعکاس پیدا می کنند، ازین رو عملکرد حرارتی محصول افزایش پیدا می کند . بخصوص اشعه های خورشید در فصولی که بیشتر به صورت عمودی می تابند ، ۹۵% اشعه های آفتاب و۸۰% UV ها بازتابیده می شوند و لذا عملکرد حرارتی محصول به ۵۰% می رسد.
نمای بیرون ۳۰% ؛ گرمای تابیده شده به سطح برگشت داده می شود ( بازتابیده می شود) قبل از اینکه به پشت نفوذ کند و بدین صورت هوای سرد زمستان به داخل نفوذ نکرده و هوای گرم تابستان نیز به داخل وارد نمی شود در نتیجه از تغییرات گرمائی داخل ساختمان جلوگیری می شود. و لذا در زمستان ساختمان را از هوای سرد محافظت کرده و مصرف انرژی گرمایش را کم می کند و و در فصول گرم نیز ساختمان کمتر گرم شده و تهویه مطبوع کمتر استفاده خواهد شد .
در نمای داخل ۳۰% ؛ گرمای که به طریقه تابش به سطح برخورد می کند ، بازتابیده شده و در داخل می ماند و ازاین رو بدلیل کم شدن اتلاف انرژی داخل ، در زمستان به استفاده کمتر از سیستم گرمایشی و در تابستان به استفاده کمتر از سیستم خنک کاری نیاز خواهیم داشت.