چه رنگی برای کجا؟
، نقاش ساختمان در مورد انواع رنگهای ساختمانی به اقتصادنیوز عنوان کرد: با توجه به پیشرفت فناوری و استفاده از مواد مختلف در این زمینه، امروزه رنگها به گروههای بیشتری تقسیمبندی شده است. در حال حاضر رنگروغن (مات و براق) برای فضاهایی که نیاز به شستوشو داشته و گاهی اوقات دارای رطوبت زیاد و رنگ پلاستیک برای سطوح سقفی و دیوارهایی که زیاد در معرض کثیفی نیست کاملاً مناسب است.
وی در مورد رنگ مولتیکالر (دکوراتیو) بیان کرد: این رنگها میتواند با توجه به تنوع و تغییرات رنگی که در آنها پس از خشک شدنشان ایجاد میشود، هر نوع سلیقهای را به خود جلب کند، اما مهمترین نکته در این زمینه بحثترمیم ساده و اجرای سریع آنهاست.
مورد رنگهای سلولزی (بلکا) و رنگ آکریلیک (بدون بو) عنوان کرد: بلکا بهترین گزینه برای کاهش هدر رفت انرژی و سروصداست و رنگ آکریلیک مقاومترین نوع رنگ با ماندگاری بالا و افت کیفیت بسیار کم است که تنوع رنگی آنها میتواند اصلیترین گزینه انتخاب متقاضیان باشد.
وی در مورد هزینه نقاشی ساختمان اظهار کرد: برای این کار معمولاً متراژ مفید کل ساختمان را در اعداد 2.5 یا سه بسته به متراژ ضرب میکنند. بهعنوانمثال برای یک واحد 100 متری کافی است این عدد را در سه ضرب کنید که حاصل ۳۰۰ خواهد بود یعنی مبنای محاسبه برای هزینه نقاشی ساختمان شما ۳۰۰ مترمربع است. این عدد در واقع متراژ رنگآمیزی دیوارهای خام بدون هیچ نوع گچبری یا ابزار خوردگی است. در حال حاضر قیمت نقاشی هر مترمربع رنگروغن پنجتا هشت هزار تومان، هر مترمربع رنگ پلاستیک چهارتا پنج هزار تومان، هر مترمربع رنگ آکریلیک (بدون بو) پنجتا هفت هزار تومان، هر مترمربع رنگ سلولزی (بلکا) پنجتا شش هزار تومان و قیمت هر مترمربع رنگهای دکوراتیو (مولتی کالر) شش تا هفت هزار تومان است.
خاطرنشان کرد: این ارقام در سال 95 به علت کاهش شدید تقاضا برای نقاشی ساختمان بعید است که تغییری کند.
دو مساله مهم در نقاشی ساختمان
مدیر وبسایت نقاشی ساختمان نمونه هم در گفتوگو با اقتصادنیوز با بیان این مطلب که انتخاب نقاش و توجه به قیمت اجرای کار دو مساله مهم و اساسی در نقاشی ساختمان است به اقتصادنیوز بیان کرد: در سالهای اخیر شغل نقاشی ساختمان از طرف سازمان فنی و حرفهای کشور ساماندهی شده و برای نقاشان ساختمانی که از اعضای اتحادیه نقاشان ساختمان بوده و مهارت لازم در زمینه نقاشی ساختمان را دارند کارت مهارت فنیحرفهای صادر میشود. این اتفاق علاوه بر اینکه پیامدهای خوشایندی برای این حرفه به دنبال دارد به مشتری این امکان را میدهد با درخواست ارائه کارت فنی حرفهای از نقاش ساختمان از میزان مهارت او اطلاع پیداکرده و با آرامش خاطر بیشتری کار خود را به نقاش بسپارد.
وی در ادامه عنوان کرد: قیمت نقاشی ساختمان هم مسالهای است که اغلب محل اختلاف کارفرما و نقاش ساختمان میشود. بارها با این مشکل روبهرو شدهام که اغلب کارفرمایان بهترین کیفیت را با کمترین هزینه میخواهند که این امر محال بوده و هیچگاه اجرا نمیشود. کار نقاشی ساختمان باقیمت پایین چیزی جز هزینه مضاعف در آینده نزدیک نیست.
وی در این مورد تصریح کرد: اتحادیه هزینه هر مترمربع نقاشی بارنگ روغنی را 16 هزار تومان و هر مترمربع پلاستیکی را 12 هزار تومان عنوان کرده است.
: توجه داشته باشید که همواره قیمت مصوب اتحادیه نقاشان ساختمان از قیمتی که نقاش ساختمان به شما پیشنهاد میدهد بسیار بالاتر است و این اتفاق به دلیل رقابتی بودن بازار کار نقاشی ساختمان و همچنین درخواست اغلب همشهریان مبنی بر اجرای نقاشی ساختمان باقیمت پایین رخ میدهد.
این فعال ساختمانی در خاتمه اظهار کرد: درخواست اجرای کار باقیمت پایین نقاش را مجبور میکند برای اینکه در بازار رقابتی بماند، تن به اجرای کار بیکیفیت دهد؛ بنابراین به مشتری توصیه میشود از صرف هزینه بالا در نقاشی ساختمان بهمنظور دریافت کار باکیفیت و دوام و پایداری بالا خودداری نکند یا به عبارت سادهتر کیفیت را فدای هزینه نکند