رنگ نارنجی
استفاده از رنگ نارنجی در رنگ کاری ، نقاشی خانه ، دکوراسیون و مفهوم آن ،
رنگ نارنجی از خانواده رنگ های گرم محسوب می شود و استفاده ازآن در خانه و محل کار حس خوشی و انرژی را القاء می کند.
رنگ نارنجی
روانشناسی رنگ نارنجی
مفهوم رنگ نارنجی و روانشناسی رنگ نارنجی و استفاده از آن در دکوراسیون:
• رنگ نارنجی ، انرژی رنگ قرمز و امیدواری رنگ زرد را باهم دارد.
• روحیه دهنده و افزایش دهنده فعالیت می باشد
• از نظر روانشناسی رنگ نارنجی نماد استحکام و دوام می باشد.
• یکی از رنگ های است که بیشترین و راحترین تاثیر را بر ادراک انسان دارد.
• رنگ نارنجی انسان را به سمت اجتماعی شدن پیش می برد.
• حس های مانند : هیجان ،خوشبختی ، خلاقیت ، تحرک ، توانمندی و جسارت را به میان می آورد.
• اکسیژن مصرفی مغز و فعالیت ذهن را افزایش می دهد.
• رنگ نارنجی یک رنگ گرم بوده با این وجود مثل رنگ قرمز تاثیر تهاجمی به میان نمی آورد.
• در تمام محیط ها و مکان های که می خواهیم روشنایی، بزرگی ، شادی و سرور القاء شود می توانیم از این رنگ استفاده نمائیم.
• به خصوص در مکانهای که غذا سرو می شود باعث افزایش اشتها می گردد.
روانشناسی رنگ نارنجی
رنگ ساختمان
رنگ نارنجی چه رنگی است؟
چگونه رنگ نارنجی درست کنیم ؟ ( نحوه درست کردن رنگ نارنجی )
شما می توانید رنگ نارنجی را به صورت آماده از فرو شگاه های رنگ ساختمان تهیه نمائید اما اگر می خواهید تن های مورد نظر خود را بسازید دراینصورت بهتر است به نحوه ساختن رنگ نارنجی توجه کنید.
رنگ قرمز و رنگ زرد را از فروشگاه رنگ ساختمان تهیه کنید به نسبت مساوی باهمدیگه مخلوط کرده و به طور کامل به هم بزنیم یک رنگ واسط ( رنگ نارنجی ) حاصل می شود. که جزو خانواده رنگ های گرم می باشد با تغییر نسبت اختلاط رنگ زرد و رنگ قرمز می توان تن های متفاوتی از رنگ نارنجی را بدست آورد.در تصویر زیر تن های روشن رنگ نارنجی برای دیواتر و یا مبل و یا کف استفاده شده است.
رنگ
روان شناسی رنگ
از نظر روان شناسی رنگ نارنجی رنگی برونگرا و تلقین کننده شور شوق و خوشبختی ، پویایی ، جلب توجه کننده ، دلگرم کننده می باشد . همانطور که خصوصیات کلی رنگ های گرم ، ایجاد حس شادمانی و خوشی و لذت درانسان می باشد این خصوصیت برای رنگ نارنجی نیز که گرمترین رنگ بعد از رنگ قرمز می باشد ، صادق است. فقط به اندازه رنگ قرمز ناراحت کننده نبوده و از اینرو بیشتر می توان از این رنگ استفاده نمود. از نظر روانشناسی رنگ ، کسانی که رنگ نارنجی ترجیح می دهند انسان های برون گرا پر جنب و جوش و شاد و دارای روابط اجتماعی قوی می باشند. با این حال بعضا خودنمایی و همیشه حق به جانب حس کردن و خواست متناوب پیروز بودن نیز دیده می شود.در تصویر های زیر تن های سیر و روشن از رنگ نارنجی می بینیم
روانشناسی رنگ
نقاشی ساختمان
در اجرای نقاشی ساختمان و دکوراسیون داخلی قبل از اینکه بخواهید رنگ غالب داخل منزل را در زمان نقاشی ساختمان تعیین کنید بهتر است به خواص مثبت منفی رنگ ها هم دقت نمائید
رنگ نارنجی از خصویات دو رنگ گرم قرمز و زرد متاثر شده و بنابراین خاصیت افزایش دهنده سوخت و ساز بدن را دارا می باشد.انرژی ، زنده دلی ، شجاعت و اعتماد به نفس می دهد.
خواص درمانی رنگ نارنجی
رنگ نارنجی تحریک کننده ذهن است و برای درمان ناراحتی کلیه ، پانکراس ، مثانه ، جیگر ، زخم معده و روماتیسم تاثیر مثبت دارد. با توجه به خواص شتاب دادن به سوخت و سازبدن و لذا تولید شیر بیشتر در مادرانی که به نوزدان شیر می دهند و ازاینرو برای مادران در دوره شردهی می تواند تاثیرات مثبتی داشته باشد. البته این خواص درمانی رنگ نارنجی با شرط استفاده در حد کافی و بالانس دارای اعتبار می باشد. و در آخر با یادآوری بالانس بودن همه چیز در دنیا و برای همدیگر و تکمیل کننده همدیگر بودن آنها این صحبت را کامل می کنیم.
نقاشی ساختمان
تاثیرات رنگ نارنجی
وقتی دوباره به رنگ و تاثیراتشان برمی گردیم ،درجاهای که رنگ نارنجی به عنوان رنگ حاکم استفاده می گردد، شادی و نشاط ایجاد می نماید . بنابرین در اتاق کودک ، آشپزخانه ، اتاق ناهار خوری می توان استفاده کرد.
به دلیل امکان مانع شدن برای تمرکز روی یک موضوع ، برای اتاق کار توصیه نمی شود و به خاطر داشتن خواص نشاط و هیجان آوری برای اتاق استراحت مناسب نیست اما اگر در نظر دارین برای چنین مکان های استفاده کنین می توانین با رنگ های مختلف ترکیب کنید تا تاثیرات منفی آن را کم از بین ببرید.