مناسب ترین رنگ مخصوص فست فود
آیا گمان می کنید که تنها بوی خوراکی های فست فود باعث ایجاد اشتها در مشتریان می شود ؟! عوامل پنهان زیادی مانند رنگ مخصوص فست فود، کیفیت پخت و نوع پذیرایی از مشتریان باعث می شود تا افراد جذب یک فست فود شوند که در صورت رضایت تبدیل به مشتریان وفادار نیز خواهند شد.
اگر مالک فست فود هستید و میخواهید رمز فروش بهتر و بیشتر را بدانید، خواندن این مطلب را از دست ندهید، چراکه قرار است ابتدا با بازاریاب پنهان فست فود آشنا شویم و در ادامه رنگ مخصوص فست فود را معرفی می کنیم.
رنگ مخصوص فست فود، بازاریاب پنهان
از زمانیکه علم روانشناسی رنگ ها جایگاه خودش را پر قدرت حفظ کرده است، شاهد کاربرد این علم در استفاده از طیف رنگ های مختلف در نقاشی ساختمان ها و فضاهای مختلف هستیم. رنگ ها به دلیل ارتباط چشمی مستقیم، تأثیر بیشتری بر ذهن و احساسات افراد مختلف در رده های سنی گوناگون دارند. تأثیر رنگ در ضمیر ناخودآگاه باعث می شود که از حس و حالی که به شما منتقل می شود، بدون اینکه متوجه شوید، استقبال کنید. به طوری که برخی افراد در فضاهای تاریک و در مواجه با رنگ مشکی، دلگیر می شوند و افسرده و در مقابل، برخی رنگ قرمز را نشانه ی قدرت و استقلال فردی می دانند.
در دنیای امروز، روانشناسی رنگ ها، در کالبد مشاغل مختلف ریشه دوانده، به طوری که به صورت یک بازاریاب پنهان در جذب مشتری مؤثر واقع می شوند. در مشاغلی ماندد فروش فست فود که مشتریان سلایق مختلف دارند، رنگ مخصوص فست فود می تواند حال خوبی برای تمام افراد بدون ممانعت سنی، ایجاد کند به طوری که حتی افراد بی شاتها نیز احساس گرسنگی کنند.
اگر بخواهیم در دنیای رنگ ها عمیق تر پیش برویم بهتر است با انواع رنگ ها و حسی که هر کدام منتقل می کنند آشنا شوید:
رنگ های گرم: رنگ های گرم انرژی زا، اشتها آور، محرک و هیجان انگیز هستند که کاربرد آن ها در فست فود بسیار مؤثر خواهد بود و به درستی به ایفای نقش (افزایش فروش) می پردازد.
رنگ های سرد: این رنگ ها حس و حال لطیف تری را القا می کنند و برای فضاهای که آرامش اولویت دارد، بکار گرفته می شوند. رنگ آبی، سبز و بنفش از مجموعه رنگ های سرد می باشند و برای تعدیل هیجانات ذهنی در کنار رنگ های گرم استفاده می شوند. استفاده از این دو نوع رنگ زمانی در فست فود توصیه می شود که دکوراسیون یا رنگ مجموعه ترکیبی از این موارد را داشته باشد. بدون دلیل نمیتوان رنگ آبی را در مجموعه ی رنگ مخصوص فست فود به کار برد.
رنگ های خنثی: شاید با خودتان فکر کنید که رنگ های خنثی مثل سفید، خاکستری و طوسی و غیره چه استفاده ای در فست فود خواهند داشت. بهتر است بدانید که این رنگ ها به عنوان اصلی ترین پایه های رنگ سازی می باشند که برای ساخت رنگ های تیره و روشن استفاده می شوند. برای مثال اگر قرار است رنگ مخصوص فست فود لیمویی باشد، باید حجم بیشتر رنگ را سفید خریداری کنید و بعد با اضافه کردن مقدار کمی رنگ زرد، رنگ دلخواه را بدست آورید. رنگ های خنثی، همچنین به عنوان پس زمینه مناسب برای جلوه ی بیشتر رنگ مخصوص فست فود نیز استفاده می شوند که برای احساسات مختلف، بازخوردی مثبت را منتقل می کنند. می توانید بر روی دیوار با زمینه ای طوسی یا سفید تابلو یا برچسب های با کیفیتی از غذاهای لذیذ و خوشمزه نصب کرد که نمای بسیاری زیبایی به محیط خواهد داد.
نکاتی برای انتخاب رنگ مخصوص فست فود
قبل از اینکه رنگ مخصوص فست فود را انتخاب کنید باید به نکاتی توجه کنید که بعدا از رنگ انتخاب شده پشیمان نشوید. رنگ آمیزی فست فود علاوه صرف هزینه، زمان قابل توجهی را می طلبد که بهتر است از همان ابتدای کار تمام المان های انتخاب رنگ مخصوص فست فود را در نظر بگیریم و بعد اقدام به خرید رنگ مخصوصفست فود کنیم.
- اولین عنصری که در فضای فست فود نظر مشتری را جلب می کند، ترکیب رنگ ها در دکوراسیون، دیوارها، میز و صندلی، بوفه سفارش غذا و نورپردازی ها است. بنابراین باید با نگاهی کلی رنگ تمام اجزای داخل فست فود را کنار هم قرار دهید و بهترین ترکیب ها انتخاب کنید.
- اگر ابتدا میز و صندلی را خریداری کردی سعی کنید رنگ دیوارها و کف پوش را طوری انتخاب کنید که جلوه ی رنگ لوازم فست فود را از بین نبرد، بلکه با هم همخوانی داشته باشند. برای مثال استفاده از رنگ های قرمز، زرد و نارنجی می تواند پس زمینه ی جذاب و اشتها آوری در فضای فست فود ایجاد کند.
- دومین نکته برای انتخاب رنگ مخصوص فست فود، توجه به وسعت فضای داخلی است، به این معنی که فضای فست فود اگر کوچک، متوسط یا بزرگ بود، می تواند در انتخاب رنگ و جلوه ی آن تأثیرگذار باشد. توجه داشته باشید که رنگ های سرد و روشن، فضاهای کوچک را وسیع تر و دلبازتر نشان می دهند، اما رنگ گرم مثل نارنجی و قرمز، فضاهای بسته تری ایجاد می کنند، در حالی که همین رنگ ها برای فضاهای بزرگ ابهت بیشتری به ارمغان می آورند. دقت داشته باشید هیچگاه از رنگ های سرد یا خنثی صرفا برای بزرگتر نشان دادن محیط استفاده نکنید، زیرا استفاده یکنواخت این رنگ ها موجب کم اشتهایی و عدم تمایل افراد به ورود مشتری به فست فود خواهد شد.
- نکته ی دیگری که قبل از نقاشی فست فود باید مد نظر قرار دهید، توجه به مخاطب است، در نظر داشته باید که فست فود برای یک شخص نیست بلکه برای اقشار مختلف با سلایق متفاوت می باشد. سعی کنید با انتخاب رنگ های جذاب و اشتها آور، با توجه به انتخاب عموم رنگ مخصوص فست فود را انتخاب کنید.
ایده های برای رنگ مخصوص فست فود
ترکیبی از رنگ های گرم، سرد و خنثی در نقاشی فست فود
ترکیبی از طیف های مختلف سرد، گرم و خنثی، پرطرفدارترین رنگ مخصوص فست فود می باشد که بنا به سلیقه از رنگ های مختلف استفاده می شوند. کنار هم قرار گرفتن رنگ سفید، سبز و نارنجی ترکیب متعادلی از هیجانات و سرزندگی را به مخاطب القا می کند که پاسخی مثبت به تمام احساسات مثبت موجود در فضای فست فود می دهد همچنین اگر دوست داشته باشید محیطی اشتها آور و خوش دیزاین را ایجاد کنید می توانید رنگ زرد را هم بعنوان رنگ پایه مخصوص فست فود استفاده کنید.
ترکیبی از رنگ های گرم و سرد در نقاشی فست فود
استفاده از رنگ های گرم به تنهایی تأثیر مثبت خود را از دست می دهد و تنش های ذهنی و هورمونی افراد را افزایش می دهد، بی شک در چنین محیطی نه تنها دوام نمی آورید بلکه خبری از اشتها و غذا خوردن همراه با آرامش نخواهد بود. در استفاده رنگ های گرم احتیاط کنید، از ترکیب رنگ های گرم با طیفی از رنگ های سرد، هیجانات فضای فست فود را تعدیل کنید تا مشتریان احساس آرامش بیشتری داشته باشند.
استفاده از رنگ های سبز در فست فود پارک های طبیعی
فست فودها بخش دوست داشتنی و پر طرفدار پارک های طبیعی هستند، بی شک افرادی که زمان زیادی را صرف گشت و گذار در پارک می کنند، با احساس گرسنگی روبرو می شوند و هیچ چیز بیشتر از یک فست فود در همان نزدیکی نمی تواند خوشحال کننده باشد. برای چنین مکان های رنگ مخصوص فست فود را با توجه به رنگ سبز انتخاب می کنیم. گرسنگی که در طبیعت ایجاد می شود، در فست فودی با غالب همان محیط می تواند اشتها برانگیزتر باشد.
استفاده از رنگ های سرد در فست فود پارک های آبی
رنگ های سرد نظیر رنگ آبی، یکی از رنگ های غالب در پارک های آبی می باشد که حس و حال آرامش بخشی را در مخاطب ایجاد می کند. ورزش های آبی به دلیل اینکه انرژی زیادی می گیرند، تأثیر زیادی در ایجاد گرسنگی دارند، به طوریکه فست فود و کافی شاپ های مجهز، پرطرفدارترین بخش پارک های آبی از نظر توریست ها، مسافران و سایر می باشند. استفاده از رنگ های سرد بخصوص رنگ آبی به عنوان رنگ پایه و مخصوص فست فود می تواند فضای یکپارچه ای در پارک آبی ایجاد کند.
انواع رنگ کاربردی در فست فود
رنگ پلاستیک
رنگ های پلاستیک به دلیل ساختاری که دارند، زود چرک می شوند و آلودگی را جذب می کنند، به همین دلیل برای دیوارهای فست فود که لکه های چربی و روغن غذاها بیداد می کنند، مناسب نیست. زیرا رنگ های پلاستیک ضد آب نبوده و نمی توان لکه های روی دیوار را شست، هر چند که این خصوصیت باعث شده تا برای سقف ها به عنوان پرطرفدارترین نوع رنگ شناخته شود.
رنگ های روغنی
رنگ های روغنی در دونوع براق و مات موجود می باشند، هرچند که این رنگ ها ضد آب هستند و مقاومت بالایی دارند، اما به دلیل حلال های تینری در زمان رنگ آمیزی تا وقنی که رنگ کامل خشک شود، بوی نامطبوعی ایجاد می کند. از طرفی تینرهای موجود در رنگ های روغنی تا مدت ها بعد، با اکسیژن هوا واکنش می دهند، به همین دلیل سلامت محیط زیست را به خطر می اندازند. امروزه قابلیت های رنگ روغنی باعث شده تا بیشتر برای رنگ آمیزی چارچوب درب و پنجره و اسکلت های فلزی کافی شاپ، استفاده شود.
رنگ های آکریلیک
رنگ های آکریلیک، جدیدترین نوع رنگ در بازار می باشند که آب پایه هستند و هیچگونه حلال تینری ندارند، بنابراین حافظ سلامت محیط زیست می باشند. این رنگ ها همچنین با قابلیت اجرای آسان، خیلی زود خشک می شوند. همچنین به دلیل آب پایه بودن، قابلیت شست و شو دارند که برای رنگ مخصوص فست فود بسیار مناسب می باشند.
جهت دریافت مشاوره رایگان و سفارش رنگ آمیزی فست فود و رستوران با ما تماس بگیرید:
خانی
نویسنده: آمنه ظریفی– گروه تولید محتوای تیم طراحی سایت باران