فهرست بستن

انجام نقاشی در بازسازی ساختمان

انجام نقاشی در بازسازی ساختمان

 

نقاشی کردن ساختمان از دیرباز یکی از راه های بیشتر کردن زیبایی آپارتمان ها و خانه ها بوده است. از گذشته تا امروز نقاشی ساختمان هر چند سال یکبار در آپارتمان ها انجام میشده تا زیبایی از دست رفته داخل واحد مجدداً احیا گردد. همانطور که می دانید نقاشی ساختمان به صورت روغنی و پلاستیک انجام می پذیرد. امروز نقاشی ساختمان که یکی از مهم ترین مراحل بازسازی ساختمان است را با هم مرور می کنیم.

موج گیری دیوارها:
اولین کاری که نقاش ساختمانی انجام می دهد موج گیری از دیوارها است. در ساختمان های قدیمی که نیاز به بازسازی دارند این امر بسیار حیاتی است و توسط تیم اجرایی بازسازی ساختمان انجام می گیرد. به این صورت که به وسیله بتونه های ساختمانی موج و سوراخ احتمالی که بر اثر کوبیدن میخ به وجود آمده است را می پوشانند. برای زیباتر شدن کار حتماً باید بتونه کاری را انجام داد تا پس از انجام کار دیوارها کاملاً صاف، بدون موج و بدون سوراخ باشند.

رنگ آستر:
مرحله بعدی بعد از بتونه کاری رنگ آستر است. اگر زیرکار شما گچ است حتماً به آستر کاری نیاز دارید. زیرا دیوارهایی که با گچ پوشیده شده اند بسیار تشنه هستند و رنگ را اصطلاحاً می خورند. معمولاً با رنگ های ارزان تر یا رنگ های پلاستیک آستر اولیه را می زنند تا دیوار آماده برای پذیرش رنگ اصلی شود. در بعضی موارد که تغییر رنگ در دیوار نیاز شماست مرحله آستر تا چند بار نیز انجام می شود. دقت داشته باشید که هر بار که رنگ آستر را به دیوار زدید باید صبر کنید تا رنگ خشک شود و سپس اقدام به آستر دوم و سوم کنید.

پاشش رنگ اصلی:
پس از خشک شدن رنگ آستر نوبت به رنگ اصلی می رسد. در بازسازی ساختمان حتماً دقت کنید در مرحله آسترزنی تمام سطح دیوار از رنگ پوشیده شده باشد و جایی خالی از رنگ آستر نباشد. به اصطلاح دقت کنید که رنگ پر کرده باشد. حال که اطمینان حاصل کردید می توانید رنگ آمیزی اصلی را شروع کنید. بهتر است ابتدا رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنید و به وسیله قلمو یا غلطک کار را آغاز کنید.

ساخت رنگ:
یکی از مهم ترین مراحل در نقاشی ساختمان ساخت رنگ مورد نظر شماست. بیشتر دست مزد نقاش های ساختمانی برای همین ساخت رنگ است. به عنوان مثال شما می خواهید اتاق پذیرایی رنگ کرم روشن و اتاق نشیمن رنگ سفید استخوانی داشته باشد. نقاش در ابتدا طبق کد های رنگی و تجربه کاری اقدام به ساختن رنگ می کند و سپس کار را آغاز می نماید. کوچکترین اشتباهی در این مرحله باعث دورنگ شدن دیوارها می شود که واقعاً نامطلوب به نظر می رسد.

شروع کار:
وسایلی که شما از آنها برای نقاشی استفاده می کنید متنوع هستند. در بازسازی ساختمان توجه به ریزه کاری ها و جزئیات مهم است. همیشه ابتدا سقف را رنگ بزنید. سپس از بالاترین نقطه دیوارها شروع کنید و به صورت عمودی از بالا به پایین رنگ آمیزی را ادامه دهید. اگر با قلمو نقاشی می کنید میزان فشار دست خود را کنترل کنید. سعی کنید فشار دستتان در تمام مراحل نقاشی یکنواخت باشد. این امر باعث می شود از سایه افتادن روی کار جلوگیری شود.

برداشت رنگ با قلمو:
یکی از موارد مهم در نقاشی آنهم در هنگام بازسازی ساختمان توجه به غلظت رنگ ساخته شده است. رنگ آماده شده نباید خیلی رقیق و خیلی غلیظ باشد. هر کدام از این ایرادات می تواند به تنهایی کار را خراب کند. اگر رنگ شما غلیظ باشد رد قلمو روی دیوار باقی می ماند و اگر رنگ شما رقیق باشد باعث شره کردن رنگ می شود.

دیدگاهتان را بنویسید