فهرست بستن

آموزش نقاشی ساختمان ، آموزش ساخت بتونه

آموزش نقاشی ساختمان ، آموزش ساخت بتونه

ساخت بتونه روغنی :

ابتدا رنگ همرنگ را انتخاب کرده و پس از ریختن رنگ شروع به ریختن مقداری مل ( پودر بتونه ) می کنیم.

و با حرکت کاردک درون ظرف، رنگ را با مل مخلوط می کنیم و پس از اینکه کاملا مخلوط کردیم به روی تخته بتونه ریخته و با کاردک و تیغ شروع به عمل آوردن می کنیم.

نکته: چون بتونه روغنی حالت مایع دارد، در پوشاندن سوراخ ها ممکن است مشکلاتی پیش آید.

یکی از این مشکلات این است که بتونه به طرف پایین حرکت می کند. و خود بتونه، تکه تکه  می شود.

برای جلوگیری از تکه تکه شدن بتونه، در روی کار، مقدار بسیار کم، آب سرد به بتونه اضافه می کنیم.

تا هم بتونه سریعا سفت و سخت شود و هم از فروریختن آن جلوگیری شود.

ابتدا مقدار رنگ و غلظت رنگ باید معلوم شود. سپس برای اینکه غلظت روغن روی پوشش روغن الف (که به عنوان آستر زده می شود) و چسبندگی و پوشش بیشتر رنگ اصلی سفید را از هر کدام یک پیمانه، مخلوط می کنیم، سپس با مخلوط کردن تینر، رنگ را شل و روان می سازیم و با استفاده از  رنگ ها، به رنگ دلخواه خود می رسیم.

سعی کنید برای تبدیل رنگ، ماده رنگ را ابتدا در ظرفی جدا، شل کرده و بسیار آرام و به مقدار کم، آن را با رنگ اصل مخلوط کنیم.

و توجه داشته باشید در هر بار ریختن قطره ای از ماده رنگ آن را با چوب رنگ، که به عنوان مخلوط کن استفاده می شود، هم زده شود.

و دقت کنید که به هیچ عنوان، ماده رنگ در کف ظرف شما یک جا به شکل گلوله نماند.

ساخت بتونه پلاستیک:

رنگ پلاستیک را با آن رقیق کنید. سپس با افزون چسب چوب میزان چسبندگی آن را بیشتر کنید، سپس با اضافه کردن مقدارهای کم مل آن را به حالت خمیر درآورید. سعی کنید مل با مخلوط رنگ و چسب چوب کاملا مخلوط شود تا در زمان استفاده با مشکل مواجه نشوید.

 
 

آموزش نقاشی ساختمان ، انواع رنگها

آشنایی با انواع رنگها: 

رنگ ها دو نوع هستند. روغنی و پلاستیک. 

رنگ روغنی در مواردی استفاده می شود که تابش آفتاب یا بارش مستقیم برف و باران وجود داشته باشد. ولی رنگ پلاستیک به خاطر مخلوط شدن سریع آن با آب و استقامت کم آن، فقط در سقف اتاق ها استفاده می شود چون به هیچ عنوان آب و نور خورشید مستقیما به آن نمی تابد.

آموزش نقاشی ساختمان ، انواع رنگها

رنگ روغنی:

مات ( سفید 101)

روشن ( 204 زرد)

براق (102 سفید – روناس)

کدر ( مشکی )

مات: به رنگ هایی گفته می شود که درخشش خیلی پایینی دارند و غلظت روغن در آنها کم است و بیشتر برای آستر کارها استفاده می شود.

روشن: بیشتر به رنگ هایی گفته می شود که به عنوان ماده رنگ، با رنگ سفید آمیخته می شود.

براق: به رنگ هایی گفته می شود که درخشش آنها در مقابل نور بیشتر و حرکت آن روانتر است. و لیزی آن بیشتر است. و غلظت روغن در این نوع رنگ، بیشتر از بقیه رنگ ها است.

کدر : به رنگ سیاهی که به عنوان ماده رنگ با رنگ های دیگر آمیخته می شود، و برای پوشش بیشتر کار و نبودن براقی زیادی استفاده می شود.

رنگ پلاستیک در بازار به 2 صورت در بازار یافت می شود:

پلاستیک و نیمه پلاستیک .

نیمه پلاستیک به خاطر اینکه در آن غلظت چسب چوب کمتر است، چسبندگی آن نیز کمتر و استقامت آن بسیار کم است ولی رنگ تمام پلاستیک که در آن از چسب چوب بالایی استفاده شده و چسبندگی آن و زیبایی آن بسیار بیشتر از نمیه پلاستیک است.

توصیه: از رنگ تمام پلاستیک استفاده می شود.

 

دیدگاهتان را بنویسید